recept2-the-dutchef

recept2-the-dutchef
recept2-the-dutchef

Gerookte zalm, als voorgerecht en als borrelhapje

      , ,

December 19, 2016

Naar mijn mening hoef je niet echt van vis te houden om dit recept te lusten. Hier behandelen wij gerookte zalm als hapje en als voorgerecht.

Het is een simpel recept zonder al te veel ingrediënten.

Geniet ervan!

  • Prep: 25 mins
  • Yields: 2

Ingredients

1 afbakstokbrood (voor het voorgerecht 3 sneetjes casino wit)

5-6 takjes dillen

75 gr. gerookte zalm (voor het voorgerecht 150 gr.)

2 tl. zwarte peper

1-2 el. kappertjes

1 tl. rozemarijn

1 tl. oregano

snufje zeezout

olijfolie

75-100 gr. creme fraiche

Directions

1Haal de takjes van de dille af en hak deze fijn.

2Hak de kappertjes fijn

3Doe de creme fraiche in een kom en meng dit met de dille en wat zeezout naar smaak.

4Zet de gril aan op hoog of verwarm de oven voor op 220℃

5Snijd het afbak stokbrood in dunne plakjes, smeer ze in met olijfolie en besprenkel ze vervolgens met de zeezout, oregano en rozemarijn. (Voor het voorgerecht gebruiken we hier de sneetjes casino wit)

6Doe de broodjes tussen de gril of in de oven tot ze knapperig zijn.

7Maak de borden of hapjes op. Smakelijk eten!

00:00

0 Reviews

All fields are required to submit a review.