
Gerookte zalm, als voorgerecht en als borrelhapje
Vis Franse keuken Borrelhapjes, Quick dishes, Voorgerechten
December 19, 2016
Naar mijn mening hoef je niet echt van vis te houden om dit recept te lusten. Hier behandelen wij gerookte zalm als hapje en als voorgerecht.
Het is een simpel recept zonder al te veel ingrediënten.
Geniet ervan!
- Prep: 25 mins
- Yields: 2
Directions
1Haal de takjes van de dille af en hak deze fijn.
2Hak de kappertjes fijn
3Doe de creme fraiche in een kom en meng dit met de dille en wat zeezout naar smaak.
4Zet de gril aan op hoog of verwarm de oven voor op 220℃
5Snijd het afbak stokbrood in dunne plakjes, smeer ze in met olijfolie en besprenkel ze vervolgens met de zeezout, oregano en rozemarijn. (Voor het voorgerecht gebruiken we hier de sneetjes casino wit)
6Doe de broodjes tussen de gril of in de oven tot ze knapperig zijn.
7Maak de borden of hapjes op. Smakelijk eten!